Hana Dvořáková převzala ocenění nejvlivnější žena 2024 časopisu Vogue

“Je úžasné být ve společnosti takových výjimečných žen,” odpověděla na otázku, jak vnímá ocenění ankety Vogue Leaders Nejvlivnější ženy 2024 zakladatelka Nadace Experientia Hana Dvořáková.

V anketě byly společně s ní oceněny úžasné ženy, špičky ve svých oborech: Liběna Rochová, Jana Zielinski, Tania le Moigne, Olga Trčková, Ester Ledecká, Milena Králíčková, Michaela Studená, Zuzana Čaputová a Sara Sandeva.

Hana Dvořáková se stala nejvlivnější ženou roku 2024 v kategorii věda a technologie. “Vnímám to především jako ocenění své práce pro Nadaci Experientia, kde podporujeme také nastupující generaci úžasných mladých vědkyň,” dodala.

Ještě jednou moc a moc gratulujeme!

Další články z rubriky O nadaci:

Řekli o nás

“Mám radost z toho, že můžu naplnit ideu Nadace Experientia, vrátit zkušenosti ze zahraničí zpět české vědě a přinést zajímavá témata.”

Mgr. Ondřej Kováč, Ph.D.

“Díky stipendiu Nadace Experientia můžu pracovat na jednom z nejmodernějších pracovišť v Japonsku v kolektivu lidí z celého světa.”

Mgr. Dominik Madea, Ph.D.

“Yale pro mě symbolizuje prestiž. Je to jedna z předních světových univerzit. A já tam teď budu moci díky Nadaci Experientia strávit celý rok.”

Ing. Karolína Vaňková, Ph.D.

“Svým studentům jsem díky Bezva chemii mohla přiblížit tajemství a krásu chemie, která se skrývá v každém všednodenním kousku našich životů.”

Mgr. Veronika Fialová